maandag 8 juli 2013

Wat een week!

Time flies when you're having fun
Nou, dat kan ik zeker onderschrijven! Ik heb enorm naar m'n zin in mijn nieuwe baan, op mijn nieuwe werkplek. Maar, wat is het druk! Ik heb nauwelijks tijd om ook maar iets anders te doen, dan werken en reizen naar m'n werk. In het weekend staat veel op een heel laag pitje, omdat ik anders gewoon te weinig energie op kan bouwen voor de volgende werkweek.

Vrijdag
Afgelopen vrijdag heeft dochterlief haar stage afgesloten. Maar wat een verschrikkelijk onproffessioneel bedrijf! Op de laatste stagedag gaven ze haar nog vele schoppen na, zodat kindlief volledig overstuur naar huis is gestuurd. Om haar weer wat op te beuren zijn we even naar Shoeby gegaan (stond toch al op de agenda) en daarna zijn we wat gaan drinken op het terras van Borgo d'Aneto. Helaas was Faouzi er niet, maar het was wel even erg lekker!

Zaterdag
Zaterdag zijn we (dochterlief en ik) eerst koffie gaan drinken bij mams en daarna met z'n drietjes naar Naaldwijk voor de zomerfair bij de Quilthoeve. Wat is het daar altijd gezellig!!


Leuke standjes, live muziek, kopje koffie of thee. Een gezellig weerzien met Janine en Willy. Nog een hartje en een boek gekocht bij Janine.En daarna door naar The Stitch Cottage. Kijken voor de kerststoffen van Lynette Anderson, maar die waren er niet meer. Dan ook nog maar even naar het Quilterspalet. Ook weer gezellig, maar ook daar geen Lynette Anderson. Dan moet mams toch nog maar een keertje naar Aztec Rose.
's Avonds lekker de BBQ aangestoken en nog lang buiten kunnen zitten.

Zondag
Eerst ontbeten en daarna koffie gedronken buiten. Om 13.00 uur is het dan weer tijd voor puppyles. Dit keer ging dochterlief mee, omdat manlief een fotoshoot had. Bij tussenkomst kon ik meteen met een vriend van zoonlief naar de SEH. Hij had tijdens het zwemmen in glas gestaan en zijn ouders waren niet thuis. Gelukkig viel het mee en waren we weer snel terug.
Nog even buiten zitten. Nog maar een keer de BBQ aan en toen het buiten wat afgekoeld was lekker gewandeld met Cooper.

En toen was het weer maandag...

4 opmerkingen:

 1. Wat een druk weekend was het nog, maar het was heel leuk jullie alledrie weer te zien en wij hebben ook amper gekookt, dat was ook mannenwerk!
  Veel plezier met je nieuwe werkplek en maak het niet te gek! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De weekenden vliegen ook voorbij, zo te lezen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je het naar je zin hebt op je werk. Ik was ook nog op de zomerfair.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om te horen dat je plezier hebt in het werk.
  Dat klinkt niet leuk, dat je dochter haar stage zo af moet sluiten.
  Fijne avond Frederika

  BeantwoordenVerwijderen