maandag 1 april 2013

Weekend en Pasen

Weekend
Ons weekend begon vrijdagavond met een verstopte afvoer... Zaterdag konden we dat dan toch zelf oplossen en toen deed de vaatwasser het niet meer. Eerst maar naar de voetbal en natuurlijk ging Cooper mee. Zodra het zonnetje schijnt zitten we lekker in de zon en Cooper kijkt dan ook mee naar de wedstrijd.


Als hij het zat is, gaat hij slapen op mijn schoot en in de rust hebben we hem lekker laten rennen. Hij genoot met volle teugen!!


Na de voetbal ben ik samen met dochterlief even naar Oud Beijerland gegaan. Ze wilde graag kijken voor laarzen, maar kwam thuis met hele andere dingen. Erg leuk, maar ik mag nog niets laten zien, want het heeft met haar verjaardag te maken :). 

Bij het tuincentrum hebben we onze ogen uitgekeken en heb ik nog een klein paasbakje meegenomen. Dat staat zo leuk op de vensterbank!


Eerste Paasdag

Zoonlief was zaterdagavond naar een feest in de Maassilo geweest en schoof pas om half negen 's ochtends (!!!) zijn bed in. Manlief moest werken zondag, dus van een Paasontbijtje kwam weinig.
Na het ontbijt samen met dochterlief en Cooper naar de Oude Maas gegaan. Hij heeft daar zalig kunnen rennen en spelen. Eenmaal thuis was hij helemaal afgedraaid en ging op zijn kussen liggen. Toen ik een foto wilde maken, keek hij op met een blik in zijn ogen: "Waarom maak je mij nou wakker? Ik lag zo lekker..."


's Avonds hebben we, samen met mijn ouders, gegourmet. Erg gezellig weer! Als het goed is, hebben we strakjes wel een Paasontbijt. Ondertussen geniet ik even van de rust in huis.
Fijne tweede paasdag!

5 opmerkingen:

 1. Cooper lijkt van alles met volle teugen te genieten. Jij ook fijne tweede paasdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk leven heeft Cooper toch.
  Fijne paasdag
  Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellige dag ondanks de afwezige! Maar geniet vandaag maar met zijn allen en ik hoop dat de vaatwasser ook weer voor je draait! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje!!!

  Fijne tweede paasdag met elkaar,..

  BeantwoordenVerwijderen