maandag 8 april 2013

Het afgelopen weekend

Zaterdag
Natuurlijk was er eerst de voetbalwedstrijd van zoonlief. Aangezien we mijn schoonvader ook mee wilden nemen om te kijken, waren we iets later dan de aftrap. De 1-0 hadden we dus al gemist! En dat tegen de koploper!! na een paar minuten raakte een speler uit het team van zoonlief geblesseerd. Al snel leek dit ernstige vormen aan te nemen (bovenbeenbreuk? Spierscheuring van de bovenbeenspier?). Nadat bleek dat koelen niet hielp, heb ik toch 112 gebeld. Gelukkig kwam er een motorambulance die ons kon vertellen, dat het zeker geen bovenbeenbreuk was, maar het advies was wel om naar het ziekenhuis te gaan.

Gelukkig bleek het mee te vallen: drukverband en twee weken rustig aan doen, dan komt alles weer goed! Maar de eerste helft heb ik dus gemist :)

Het ging er niet altijd even 'vriendelijk' aan toe. Soms zelfs zo erg (ook vanaf de zijlijn), dat ik het niet echt leuk meer vond. Maar goed met een uitslag van 2-3, konden ze niet echt ontevreden zijn. De uitwedstrijd bij de tegenstander werd namelijk met 7-0 verloren!

Daarna snel naar huis alwaar we de verjaardag van dochterlief gingen vieren! Het was erg gezellig en ze had zelf ook een lekkere taart gemaakt. Helaas heb ik er geen foto van...
Zondag
Cooper had uitgeslapen tot zeven uur, dus dat was erg lekker. Na relaxed wakker worden en opstarten zijn we gaan wandelen. Aangezien de wandeling te ver zou zijn voor Cooper hadden we een karretje mee genomen. Misschien dat hij daar dan in kon/wilde zitten. Nou, dat vond hij niet echt een succes. We hebben het wel een paar keer geprobeerd en voor de rest hebben we hem tussendoor gewoon gedragen en dat ging ook goed.

's Middags nog wat gesnoeid in de tuin en even in het zonnetje gezeten. Man- en dochterlief vertrokken naar een salsafeest in Rockanje, dus zoonlilef en ik waren samen met Cooper thuis.
Lekker samen tosti's gegeten en tv gekeken.

Conclusie: goed weekend gehad!

2 opmerkingen:

  1. Dat klinkt als een gezellig weekend. Jammer dat mensen zich niet kunnen gedragen rond een sportveld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En je had het zo knus gemaakt in het karretje ! ;-)
    Jammer he, zo'n agressie tijdens een voetbal 'spel' ... bah !

    BeantwoordenVerwijderen