woensdag 13 februari 2013

Flink te pakken en puppy-update

De griep (deel 2)
Vorige week woensdag werd ik wakker met een enorme hoofdpijn en ben dus meteen mijn bed weer ingedoken. Eenmaal de hoofdpijn weggeslapen, bleek er nog meer aan de hand te zijn: de griep kwam wederom op bezoek... En hoe!

Ik heb me echt hondsberoerd gevoeld!! Sinds afgelopen maandag krabbel ik weer wat op en vandaag ben ik weer naar mijn werk!
Manlief is gisteren opeens geveld door de griep, dus we wisselen elkaar mooi af :)

Klein feestje
Gisteren is zoonlief geslaagd voor zijn theorie-examen voor het autorijden! Nu kan hij binnenkort afrijden en dan zou hij dus binnen een half jaar zijn motor- èn zijn autorijbewijs hebben gehaald.... Just wait and see!

Puppy-update
Tja, de pups groeien gewoon door en het gaat het goed met ze! Ze zijn nu al weer ruim vijf weken oud (morgen al weer zes), dus het tijdstip komt snel dichterbij wanneer we er eentje mee naar huis mogen nemen. Tot die tijd doen we het nog maar met de foto's.


4 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat je weer wat beter bent. Gefeliciteerd met DS. Wat een schatjes zijn het (de hondjes dan).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat vervelend zeg die griep. Wat een deugnieten zeg. Welke kleur krijgen jullie. Neem nog maar even lekker je rust, dat is straks echt afgelopen met zo'n baby in huis. Beterschap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap
  en Ds gefeliciteerd,
  en wat een moppies
  Fijne avond gr joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je weet dus nog niet welke pup het gaat worden die je mee gaat nemen? Goede beterschap voor jou en je DH en proficiat met je zoon. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen