woensdag 25 januari 2012

Woensdag wijsheid en beetje goed nieuws


Woensdag wijsheid

Een optimist lacht om te vergeten, een pessimist vergeet te lachen.

Een beetje goed nieuws
Eind december was DD even naar de ortho gegaan om iets vast te laten zetten, dachten we... Maar daar aangekomen vroegen ze haar of ze ooit wel eens bij een tandarts kwam? Nu komen we daar trouw ieder jaar twee keer en waren we onlangs nog geweest. Dus verwarring alom. De ortho kon aan het gebit van DD niet zien dat het onderhouden werd. Er was van alles mis en het oordeel "kunstgebit" hing al als een zwaard van Damocles boven haar hoofd.

Actie, actie, harde actie: meteen een nieuwe tandarts in de arm genomen, de oude opgezegd en nu moest ze vanochtend voor de eerste keer naar de nieuwe tandarts. Met best wel wat pijn in onze buik liepen we de wachtkamer en naderhand de behandelkamer in. Maar..., het valt nog wel mee! Het is zeker geen hoploos geval en de tandarts had veel erger gezien! En dat terwijl ze bij de ortho tegen dat arme kind zeiden, dat ze nog nooit zoiets ergs hadden gezien :(  Sukkels!
'tuurlijk, ze heeft een paar gaatjes (misschien bij één wel een wortelkanaalbehandeling) en ze moet naar de mondhygiëniste en we mogen nog een keertje wat na laten kijken bij de kaakchirurg. Maar er is hoop en er is zeker wat aan te doen!!

2 opmerkingen:

  1. Ze heeft geluk dat ze er nu achter kwam dat de tandarts de boel niet goed verzorgde, maar de manier waarop de boodschap werd gebracht was echt erg lomp! Ik wens haar sterkte, mij heeft een slechte tandarts heel wat tanden en kiezen gekost! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig dat jullie er op tijd achter kwamen dat de vorige tandarts het niet goed gedaan had. Ze hadden het haar alleen wel een beetje vriendelijker kunnen vertellen. Wij hadden ook zo'n slechte tandarts en nu twee jaar later en veel geld lichter hopen we weer bij te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen