vrijdag 6 januari 2012

Storm en quilten

Storm
Toen ik gisterenavond een kopje thee in ging schenken, zag ik dat de fiets van DS was omgewaaid. Ik doe de keukendeur open en zie dat niet alleen zijn fiets was omgewaaid, ook een schuttingdeel was weggewaaid! Gelukkig stond er geen auto achter dat deel van de schutting. Vanochtend even een foto gemaakt.

Het hagelde, stormde, regende en het was koud. We hebben de overgebleven delen vast gezet aan de bomen. Ik had niet voldoende spanbanden, dus nog wat gaan lenen bij de buurman. Hij bood meteen aan zijn bus dwars achter de schutting te parkeren. Als de schutting dan om waait, is alleen zijn bus beschadigd. En dat zal nauwelijks zichtbaar zijn, hihi.


Quilten
Vanochtend eerst even een kopje koffie gedronken bij paps en mams en daarna met mams naar DD en gezamenlijk naar Den Briel. Eerst even naar 't Quiltgebeuren voor de presentatie van het nieuwe cursusprogramma. Wat een warm welkom weer! Dat is met recht hartverwarmend!! Mijn hoofd staat nog niet naar workshops en dergelijke, maar het is wel leuk om het mooie aanbod te zien.

Daarna nog ramen gezeemd, boodschappen gedaan en een bloemetje mee genomen. Laat het weekend maar komen!

5 opmerkingen:

 1. Zie dat het bij jullie ook al zulk noodweer is
  Wat zal je geschrokken zijn
  Sterkte groetjes jok en een fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ps het is me eindelijk gelukt om me aan te melden bij je volg lijst, lukt me steeds niet
  Gr Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat was een echte mol actie, die schutting eraf blazen...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier had ik het idee dat de pannen van het dak waaide maar gelukkig was dat niet het geval. Vervelend van de schutting maar gelukkig geen erg grote schade.

  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend van de schutting maar gelukkig geen verdere schade. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen