donderdag 29 december 2016

Terugblik op 2016

Aan het eind van het jaar word ik altijd een beetje nostalgisch. Ik vond het dan ook wel leuk om per maand terug te blikken. Als jet het leuk vindt, lees dan lekker mee!


Januari

Het jaar start voor mij altijd met mijn pot vol wensen. Zo ook in 2016. Leuk om terug te kijken en te zien wat er van mijn wensen voor het afgelopen terecht is gekomen. Ook staat er een gedichtje op mijn blog in januari dat ik graag nog een keer onder jullie aandacht wil brengen:

 Beschouw het leven als een wonder
Wat je een poosje lenen mag
Het is en blijft toch heel bijzonder
Als de zon weer opkomt elke dag
Hoe kan een keppeltje of een hoofddoek
Zoveel reden zijn tot strijden
Hoe kan de uitleg van een boek
Maken dat zovelen lijden

©Daan Steinvoort

Ook heb ik in januari mijn eerste tattoo laten zeten. Best spannend, maar ik ben er nog steeds heel erg blij mee.
 
You have to face setbacks to go forward
Februari
In februari bezocht ik de eerste Rotterdamse Motormarkt alwaar ik mijn eerste chopper kocht. Een prachtige Honda Shadow uit 1991 Jeetje, wat was ik daar blij mee! Eindelijk weer een motor die reed. Ik kreeg het plezier in motorrijden weer terug. Nam actief deel aan ritjes met de Rotterdam Rebels. Maar liep ook tegen wat tekortkomingen aan van mijn prachtige Shadow: ze had wel een hele kleine tank… Slechts acht liter, dus ik moest heel vaak tanken. Misschien volgend jaar eens kijken voor een andere motor???Maart
In maart heb ik de cursus Hunters Star gedaan bij The Log Cabin samen met Sis. Wat een leuke techniek! 
April
In april werd dochterlief 25 jaar en zijn we samen een paar dagen naar Groningen geweest. Wat hebben we daar genoten! Een prachtige kamer met onze eigen jacuzzi J


 
Mei
Ja in mei werd ik 50! Mijn hemel wat een verjaardag!! Op de dag zelf een rondvlucht gemaakt over mijn stad samen met mijn kinderen. Toegewuifd worden vanaf de grond door mijn lief, mijn ouders, mijn schoonzus en de hond!


Een paar dagen later een zalig feest met vrienden, familie en een paar Rebels! Super!!! Wat kun je je toch gezegend voelen!

Juni
Dochterlief kreeg samen met haar lief een kitten en wij een nieuwe bank!

Kleine Mila


 
Juli
In juli werd dochterlief gesteriliseerd. Een moedige, verstandige en wijze beslissing maar wel eentje die met veel emoties gepaard ging en nog wel eens… Samen met haar lief hebben we haar die dag gesteund! En dat doen we natuurlijk nog steeds als het nodig is J

Ook bracht ik met zoonlief een bezoekje aan Dutch Ink om een afspraak te maken voor zijn gewenste tattoo.

Zoonlief verkocht zijn witte Yamaha R6. Met pijn in zijn hart, maar ook dat was een verstandige beslissing. Jammer genoeg kwam er toen tijdelijk een eind aan onze gezamenlijke ritjes…


Augustus
Augustus is volgens mij zonder noemenswaardige bijzonderheden voorbij gegaan.

September
Vakantie gehad in de Belgische Ardennen!


En mijn prachtige Shadow ingeruild voor een geweldige Kawasaki Vulcan 900!!! Ja, zo loop je weleens ergens tegen aan ;)


Oktober
In oktober hadden we weer een zalig weekend met onze vrienden in en om Rotterdam!
En zoonlief heeft weer een motor gekocht! Weer een Yamaha R6, maar dit keer een blauwe. Nieuwer, minder kilometers gereden en technisch veel beter!Gezellig samen op de motor terug naar huis vanuit Venray!


November
In november heb ik voor het eerste de Big Twin bezocht. Een expositie in Houten van choppers die mensen zelf hebben gemaakt of gepimpt. 
December
Ja deze maand stond natuurlijk in het teken van De Tattoo van zoonlief

 
En in het teken van mijn tweede tattoo:
 
Maar ook in het teken van Sinterklaas (gezellig uit eten geweest met mijn mannen) en Kerst. We hebben op kerstavond lekker gebarbecued met de hele familie en wat cadeautjes uitgewisseld.

Eerste Kerstdag kwamen dochterlief en haar lief met Mila om te gourmetten. Tweede Kerstdag hadden zoonlief en ik een Kerstmannenritje met de Rebels.
Nou wacht mij morgen nog een dagje oliebollen en appelflappen bakken met mijn mams. Ook komen Sis en haar man en Chip bij ons logeren! En dan hebben we nog Oud&Nieuw en Nieuwjaarsdag.... Gezellig hoor.

Ongetwijfeld ben ik ook een aantal bijzondere momenten vergeten te vermelden, maar dat doet niets af van het feit dat ik een heel mooi jaar heb gehad waar ik met heel veel plezier op terugkijk! En dat is toch echt wel eens anders geweest.

Ik wens jullie een gezellig uiteinde en een heel mooi 2017. Dat er weer een paar van je wensen uit mogen komen en dat je veel gezelligheid, liefde en gezondheid zult kennen.

3 opmerkingen:

  1. Nou ja zeg, wat vind ik dat knap, het hele jaar in vogelvlucht. Zoveel zin heb ik niet om achter elkaar te schrijven. Leuk om zo nog alle hoogtepunten op te schrijven. Rest mij niet anders dan om jullie een gezellige jaarwisseling en een heel goed, gezond, super 2017 te wensen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wens jullie een gezellig weekend en voor 2017 alle goeds en liefs.
    XX

    BeantwoordenVerwijderen