zaterdag 5 november 2016

Van een goed voornemen

Goed voornemen
Toen ik mijn vorig blogje schreef, nam ik mij voor weer iedere week een stukje te schrijven. En vanochtend bleek dat er al weer drie weken voorbij zijn gegaan....

Feyenoord-Excelsior KNVB-beker
Laat ik dan maar beginnen met ons bezoek aan De Kuip, waar Feyenoord tegen Excelsior speelde voor de KNVB-beker.Zoonlief en ik gingen met de motor. Dat was voor het eerst dat ik op een wedstrijddag met de motor naar De Kuip ging. Leuk hoor!


Manlief kwam rechtstreeks uit zijn werk naar Rotterdam Zuid.


De Kuip was niet uitverkocht. Dat had ik nog nooit meegemaakt :).  De eerste helft was niet echt enerverend te noemen, maar de tweede helft was veel leuker om naar te kijken en uiteindelijk won Feyenoord met 4-0.

Prachtig najaarsweer
Wat zijn we verwend hè, de afgelopen weken met dat prachtige najaarsweer!


Zalig genoten met Cooper op een vrijdagmiddag :) Bij ons op de dijk staan houten lantaarnpalen. En bijna iedere paal was vergeven van de lieveheersbeestjes!


Ze vlogen af en aan. Ik heb nog nooit zoiets gezien.

Halloween
Vorige week zaterdag was er een Halloweenritje met de Rotterdam Rebels. Grappig hoor, om je motor te versieren :)We zijn via een omweg naar de stad gereden waar de zombiewalk was. Daar hebben we even rondgekeken en zijn toen naar de SS Rotterdam gereden voor een groepsfoto.


De dag erna was er seizoensafsluiting van de Rebels. Ik ben daar ook even naar toe gegaan voor wat te drinken en gezellig wat te kletsen!


Voor het geval je me niet kunt vinden op de foto: mijn ogen komen net boven het spandoek uit :) haha

Denk nou niet, dat mijn motor in de winterstalling gaat, want niets is minder waar. Van de week ben ik gewoon een paar keer met de motor naar mijn werk gereden en de bedoeling is om dat ook gewoon te blijven doen. Mits het weer het toelaat.

Aaihond
Gisteren ben ik voor het eerst met Cooper naar een seniorenflat geweest om een paar eenzame ouderen op te zoeken, zodat ze even met Cooper konden knuffelen. Cooper vond het best wel spannend en ook voor mij was het even zoeken hoe en wat. Maar ik ben zeker niet ontevreden over ons bezoekje!


Cooper was de rest van de dag helemaal afgeserveerd. Volgende maand gaan we nog een keer en dan evalueren we hoe het wederzijds bevallen is.

Weersvoorspelling
Het zou zo maar kunnen dat het nog gaat regenen dit weekend, onthoud dan:


Ik wens jullie een heel goed weekend en tot gauw!

1 opmerking:

  1. Leuk blogje heb je. De laatste regels maken een mens zeer zeker aan het lachen.

    BeantwoordenVerwijderen