zondag 21 februari 2016

Lekker weekje

Maandag
Mijn maandag begon met een, anderhalf uur durend, intakegesprek bij een coach. Heftig, emotioneel, maar zinvol en ik heb er een goed gevoel over!

's Middags had dochterlief weer een behandeling in het ziekenhuis. Dit was de eerste keer in elf jaar, dat ik niet naast haar zat of zelfs maar in het ziekenhuis was. Nee, dochterlief (en haar vriendje) maken grote stappen: vriendje zat vandaag naast haar om haar bij te staan! Ik heb diep respect voor die twee! Kanjers zijn het!!! De behandeling was best zwaar, maar is goed gegaan. Nu volgt de periode van herstel.Dinsdag was just another day at the office! En 's avonds weer zalig naar Pilates!

Woensdag mocht ik 's middags met zoonlief naar het ziekenhuis en toen we daar klaar waren, belde ik Motoport met de vraag of ze misschien vandaag mijn motor al konden brengen... Ja hoor, dat lukte!


Vrijdag was ik vrij en gingen we (manlief, zoonlief, een vriend en zijn vriendin) naar de Motorbeurs in Utrecht. Zalig rond gekeken, genoten van het al het moois en ook een en ander gekocht.

Al onze aankopen in de kofferbak :)
Het was zulk prachtig weer, dus toen we thuis kwamen ben ik nog even op mijn Shadow gestapt om naar dochterlief te rijden.


Echt genieten! Laat het mooie weer maar komen!

Op de beurs heb ik onder andere ook een TomTom gekocht, dan kan ik tenminste ook zelfstandig van A naar B :). Deze moest natuurlijk gemonteerd worden en dat heb ik zaterdag gedaan.


De zaterdag ben ik trouwens begonnen met een bezoekje aan de kapper, want mijn kapsel was verre van helmproof... Nu gaat dat weer helemaal goed komen!

Zondag stelde manlief voor om naar het onlangs geopende Museum Rotterdam te gaan. Goed idee!


De entree is prachtig zo in het Timmerhuis! 


Er was een en ander te zien over de stad en haar inwoners, gewoon de mensen zoals jij en ik. Dat was best leuk! Er was ook knutselgelegenheid voor de kinderen.


Dit museum gaat met z'n tijd mee, want er was ook een stukje virtual reality :)

Verder vonden we het een beetje tegen vallen. Misschien moet het nog groeien??

Daarna liepen we via de Meent nog even naar de markthal. Onderweg kwamen we deze uitspraak op de winkel van Run2Day tegen, refererend aan de Rotterdam Marathon.


Ik ga 'm gelukkig niet lopen, maar ik sta wel langs de kant! In de markthal zag ik bij een slijter, dat er dus ook Rotterdamse jutterbitter is!


's Middags ook nog een blokje Tula Pink kunnen maken. Dus nu heb ik 22 blokjes klaar.


Kijken jullie ook nog even bij Sis? Geen idee of zij deze week nog Tula Pink blokjes heeft gemaakt, maar er zijn vast vorderingen te melden van de Gossip-quilt :)

Ik wens jullie een hele goede week!

5 opmerkingen:

 1. Vandaag bij mij geen blogje bij mij, komt deze week wel...
  Het was je weekje wel, hè😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vandaag bij mij geen blogje bij mij, komt deze week wel...
  Het was je weekje wel, hè😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn genieten aan het eind van de week dus. Heerlijk dat je al weer een toer kan maken. Hier ligt sneeuw, dus dat gaat nog even duren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een week die heftig begon heb je mooi afgesloten.Leuke kleuren gebruikt voor je blokje.
  Leuke foto van jou op je Shadow .
  En groot compliment voor Lotte en haar vriend.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een leuk verslag van de week maar het toppunt lijkt mij toch wel jou rit op een eigen motor.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen