maandag 8 februari 2016

Cadeautje, Bee, Tula Pink en Tussen Kunst en Kitsch

Cadeautje
Afgelopen maandag zag ik dochterlief voor haar controle bij de dermatoloog. Ze stond mij op te wachten bij de metro en had een cadeautje voor mij :). Als dank voor het helpen met de verhuizing! Lief hè?Ze had een cadeaubon van Cora Kemperman voor mij gekocht. Zó leuk!

Woensdag
Woensdagmiddag kreeg ik een berichtje van zoonlief, of ik mee wilde fietsen als hij gaat hardlopen. Een uurtje. Nou, dat past werkelijk precies! Thuis gekomen even snel naar het toilet en dan gaan we op weg. Zoonlief heeft zich namelijk ingeschreven voor de Rotterdam Marathon
Zodra we na een uurtje verkleumd thuis komen (althans, ìk was verkleumd) is het meteen tijd om te eten en na het eten haal ik mijn moeder op. Want deze avond is onze eerste quiltbee bij dochterlief! We hebben lekker zitten kletsen en zitten werken en zijn helemaal vergeten foto's te maken. Gelukkig heeft dochterlief nog een een foto van het werkje waar zij mee bezig is:Volgende week meer foto's!

Zaterdag
Zaterdagochtend was het tegen 11.00 uur verzamelen bij de McDonalds in Hoogvliet om samen met een deel van de Rotterdam Rebels naar de Eerste Rotterdamse Motormarkt te gaan. Het was natuurlijk bij lange na niet zo groot als in Utrecht, maar er was behoorlijk wat aanbod en er was veel publiek. Vrijdagmiddag a.s. ga ik een proefrit maken op een chopper. Daarover eind van de week meer.

Zondag - Tula Pinkdag
Zondag weer even lekker achter de naaimachine gezeten om wat blokjes te maken. Dit is blokje 17 geworden:Bij blok 18 heb ik geoefend met free motion quilting. Dan blijkt maar weer dat ik nog heel veel moet oefenen. Ik ben verre van tevreden, maar ik haal het niet uit. Nu maar hopen, dat ik in de loop van deze sampler meer blokjes zal doorquilten met free motion en dat je dan kunt zien, dat ik vooruit ga.En, omdat ik het zo leuk vond, heb ik ook blokje 19 gemaakt!En toen vond ik het genoeg! Ik heb alvast wat blokjes gesneden voor volgende week.

Sis was een extra dag vrij waar ze tijd te over had om te quilten, dus die heeft een enorme sprint getrokken die ik nooit meer in ga halen.... Aan de ene kant logisch, maar aan de andere lopen we nu niet meer ongeveer gelijk op en vind ik het wat minder leuk om overzichtsfoto's te vergelijken. Maar goed, het gaat om het plezier van het maken van de blokjes en straks uiteindelijk natuurlijk om het resultaat!

Maandag - Tussen Kunst en Kitsch
Vanochtend reden we om elf uur naar het Gemeentemuseum in Den Haag om de opnames van Tussen Kunst en Kitsch bij te wonen. Je hebt wel engelengeduld nodig, maar het was leuk om een keer van dichtbij gezien te hebben! We zijn een heel stuk wijze geworden, maar zeker niet rijker :)


4 opmerkingen:

 1. Nergens staat dat ik mijn sprintje verder doortrek ;-)
  Ik wacht nu weer gewoon op jou !
  Er ligt nog genoeg ander * dinges *
  Leuk de quiltavond bij Lotte, geweldig haar eigen huisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke blokken hebben jullie. En wat een leuk cadeautje heb je gekregen. Dara is vast wel wat leuks te vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk blokje van Lotte! Geweldig mooi cadeau heb je gehad van haar! Benieuwd naar je chopper ervaringen ;-)
  Je blokjes van Tula pink zien er erg mooi uit, lekker blijven oefenen met free motion quilten.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kleurtjes heb je weer gebruikt !!
  Vrolijkere dan het weer hier :-(((

  BeantwoordenVerwijderen