maandag 9 november 2015

Wat een cliché, maar de tijd vliegt!!

Donderdag 29 oktober
Na de grote reorganisatie in 2013 heb/had ik een nieuwe directeur. Deze directeur heeft nu afscheid genomen van zijn werkzame leven bij ons. Ik had zijn afscheidsreceptie georganiseerd bij Stadsbrouwerij De Pelgrim in Rotterdam. Het was erg geslaagd!Zaterdag 31 oktober
Stichting Ankh, Inloophuis Hoogvliet wilde iedereen die geholpen heeft bij de inrichting van de nieuwe locatie bedanken. Vandaar dat ze een high tea hebben bereid en dar alle vrijwilligers voor hebben uitgenodigd. Zo ook manlief, mijn vader en ik (en zoonlief en vrienden, maar die moesten werken en/of sporten). 


Mijn Inloophuisquilt heeft een prachtige plek gekregen in de nieuwe woonkamer. Daar ben ik heel erg trots op!


Zondag 1 november
Manlief en zoonlief moesten werken en dochterlief zat bij haar vriendje, dus mocht ik met paps en mams mee naar Oostvoorne, naar het voormalig autostrand. Daar hebben we zalig gewandeld. Natuurlijk ook met Cooper! Die gaat altijd helemaal uit z'n dak op het strand :)
Daarna hebben we bij de strandtent Aan zee zalig op het terrasje gezeten!


En dan in de auto weer naar huis. Cooper vindt het zalig om dan zo half en half op schoot te liggen. En al helemaal als de zon schijnt!


Donderdag 5 november
Afgelopen week was een korte werkweek voor mij bij de baas. Donderdag en vrijdag was ik vrij. Wij wilden al heel lang een overkapping in de achtertuin om de motoren onder te zetten. Manlief van Sis kwam dat voor ons maken.

Eerst moest er materiaal gekocht worden.


Manlief en zoonlief ondersteunden hem daar prima in! En zo werd er al snel een start gemaakt.


Tot in het donker werd er donderdagavond doorgewerkt! Vrijdagochtend moest eerst het volledige houtwerk klaar zijn. Daarna togen JM en ik naar de Hornbach voor golfplaten. Eenmaal thuis kon het dak erop!


Vrijdagmiddag -een half uurtje voordat het ging regenen- was de overkapping klaar!


Het kan Cooper z'n goedkeuring ook krijgen! We zijn er heel erg blij mee!!

Zondag 8 november
's Ochtends eerst Cooper geborsteld. Ik had de DP Auto Dog Brush geleend en die heb ik gebruikt. Het is wel even wennen, maar het gaat enorm snel èn grondig! Daarna wilde ik de tondeuse nog even over Cooper halen. Maar helaas viel de scheerkop op de grond er brak er een stukje af. Resultaat: een half getrimde hond en een kapotte tondeuse. Ik heb me letterlijk de blaren geknipt om er nog ìets van te maken, maar ik was ver van tevreden.

Eerst Feyenoord-Ajax kijken. Helaas eindigde het in 1-1.


Ondertussen had zich via Facebook een reddende engel gemeld, waar ik een tondeuse kon lenen. Dus toch de trimtafel weer opgezet. Cooper er weer op. Alles bijgewerkt met de tondeuse en z'n kop nog geknipt. Nu ziet hij er weer mooi uit!

Wat vliegt zo'n weekend weer voorbij!

Ik wens jullie een hele goede week en niet vergeten hè.... Sinterklaas komt zaterdag weer aan in Nederland!!


6 opmerkingen:

 1. Ik hoop dat jullie veel plezier zullen heben van het afdak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat jullie veel plezier zullen heben van het afdak ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt het maar druk gehad tijdens je vrije dagen. Cooper blij dat ie gelukkig helemaal weer gekapt is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk verslag van je week/weekend, gezellig om weer van alles op de hoogte te zijn (al had ik al van alles meegekregen via facebook) ;P

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou,nou,druk weekje ,maar wel met genoeg afwisseling :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gezelig verslagje
  en helaas Sinterklaas komt niet zo ver als Zweden
  Groetjes uit Zweden en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen