vrijdag 4 september 2015

Prachtig Moezeldal!

De afgelopen twee weken hebben we doorgebracht in het prachtige Moezeldal in Duitsland. Op vrijdag kwamen we aan in Veldenz.Het is prachtig weer en het is een knus dorpje met mooie vakwerkhuizen, muurschilderingen en veel, heel veel wijnranken!


Zaterdag kwamen mijn ouders en die zijn een week gebleven. Erg gezellig! We hebben een zware wandeling gelopen, door de bossen, langs ruïnes, afgronden en prachtige vergezichten.Cooper geniet met volle teugen zowel in het bos als in de dorpen. Zeker als er ook een beekje in de buurt is. Want dàt is wel zó lekker!!

De tweede week hebben we ook zalig gewandeld.En zijn we naar Luxemburg stad geweest. Wat een prachtige stad is dat! Heel veel oude gebouwen, mooie pleinen, prachtige uitzichten en ook nieuwe, moderne architectuur.
We hebben prachtig weer gehad (maar twee dagen een lange broek aan hoeven doen), genoten van de natuur, de mooie plaatsen en het gezelschap van elkaar en van mijn ouders. Ik vond het heel bijzonder dat we dit zo mochten en konden doen! Ze zijn tenslotte allebei dik in de zeventig, maar dat vergeet je gewoon als je met ze op pad bent. Ze zijn nog zo vitaal, gelukkig!
Maar aan alles komt een eind, zo ook aan deze vakantie. We hebben veel plaatsen gezien, zoals Bernkastel-Kues, Trier, Traben-Trarbach en Luxemburg. We hebben mooie wandelingen gemaakt: de Graaf Georg Johannesweg, naar de Josephinehöhe, de Runder Hammerfelsen en naar de Rittersturz. Ik heb mezelf regelmatig overwonnen, want ik heb behoorlijke hoogtevrees, maar wat hebben we genoten!!

3 opmerkingen:

 1. Nou kan je er weer tegenaan ... toch ?!
  Lekkere wijntjes ook ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat jullie het zo goed hebben gehad. Maakt mooie herinneringen voor later.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke vakantie met je ouders en wat gaat het goed met jullie Cooper ! Genieten is dat !

  BeantwoordenVerwijderen