maandag 3 maart 2014

Zonnige zondag

Niet alleen door de zon
was het een zonnige zondag, ook door het bezoek:). Vandaag kwam Sis eindelijk op bezoek met Chippy (haar Labradoodle). Niet alleen Sis en ik vinden het geweldig om elkaar weer te zien, ook Chip en Cooper kunnen hun geluk niet op!

Aangezien de zon zò zalig scheen, gingen wij na de koffie/thee en taart naar de Tweede Maasvlakte. De honden raken helemaal door het dolle.


Gelukkig, doen wij het rustiger aan. Desalniettemin waait het heel hard. Dochterlief heeft zelfs haar mutsje even tevoorschijn getoverd.


Maar als je in de zon, aardig uit de wind zou kunnen zitten, dan is het zeer aangenaam toeven.


Er waren niet zoveel wandelaars, wel heel veel kitesurfers en een vader met een zoontje waar Cooper in zijn opperste enthousiasme gewoon letterlijk overheen sprong... Het kindje was enorm geschrokken. Logisch! Gelukkig was er geen schade. Toen wij het strand afliepen kwamen er nog wat crossmotoren en quads. Geweldig om te zien, maar ik was wel blij, dat de honden al aangelijnd waren!
Eenmaal thuis werd er voor de inwendige mens gezorgd en gingen we nog wat quilterigs doen. De honden waren helemaal uitgeteld:


Na het avondeten en een rondje met de hondjes toog Sis weer huiswaarts. Tja, ook aan alle leuke dingen komt een eind. Maar we hebben al weer wat nieuwe data in het vooruitzicht!

Weer aan de slag
Deze week ben ik, na zes weken ziektewet, weer gestart met halve dagen werken. Ik vond het best pittig vanochtend om mijn aandacht er bij te blijven houden. Maar dat wordt ongetwijfeld steeds beter! We gaan in ieder geval de goede kant op!


5 opmerkingen:

 1. Wat een hondenfeest. heerlijk om je daar even uit te kunnen leven

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik heb hier niets aan toetevoegen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke foto´s en zag dat je ziek bent geweest
  Sterkte
  Fijne handwerk week groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke uitjes doen je lijf en je zieltje goed en voor de hondjes is het buitengewoon plezierig. Vast voor herhaling vatbaar. Fijn dat je weer aan het werk kon en dochterlief heeft een leuk, lachend koppie, goed zo!!
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gezellig hoor, zo'n quiltvriendin met hondenvriend :0)

  BeantwoordenVerwijderen