donderdag 9 januari 2014

Officiële bevestiging

Pijn in mijn elleboog
Al een paar weken heb ik pijn in mijn linker elleboog. Ik weet wel hoe het komt (overbelasting door het doorquilten met een quiltring op standaard), maar ging er vanuit dat het snel over zou gaan als ik het wat rustiger aan zou doen. Maar dat gebeurde niet.
Ik googelde van de week "tennisarm" en daar stond onder andere dat je het na moet laten kijken door een huisarts. Dat heb ik dus vanmiddag laten doen en de officiële diagnose is:

Tennisarm.... Sh*t!! Advies: wat ontzien, ontstekingsremmers en fysio. We gaan het zien...

Hartjesquilt
Ook ik ben nog bezig met de hartjesquilt van 2013. Ik heb niet iedere dag een hartje gemaakt, maar ik probeerde het iedere week te doen. Dat is niet helemaal gelukt, maar uiteindelijk heb ik nu bijna 52 hartjes af. Voor het model quilt dat ik in mijn hoofd heb moet ik er nog drie hartjes bij maken. Rustig aan af en toe wat steekjes zetten en dan kan alles (met de machine) in elkaar gezet worden.
wordt vervolgd

8 opmerkingen:

 1. Bleh... tennisarm.... bleh...
  En wat zegt ons dat ?!?! Die Sjors, die moet toch zo nodig een broertje...
  Sterkte meissie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel ver elend maar het komt goed met veel geduld.....en dat heb jij wel. Beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beterschap en je hebt er een speciale band voor, die je afremt om teveel of te gek met de arm te doen. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend vervelend, zeg.... Vooral omdat je zoveel met je handen/armen doet met deze hobby. En geduld.... jaja....mijn Moeder zei al: "Geduld is een schone zaak en overwint alles", maar daar heb je ook tijd voor nodig. Zorg goed op jezelf; ik wens je sterkte. en beterschap.
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vervelend. Het enige wat helpt is hem te ontzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. he jakkes :( een tennisarm is wel het laatste wat je als quiltster kunt gebruiken...balen, maar hopelijk gaat het snel beter met rust en fysio!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vervelend. Lukt het ook om rustig aan te doen? Niet handwerken lijkt me een grote straf.

  BeantwoordenVerwijderen