maandag 20 mei 2013

Prachtige eerste Pinksterdag

Twintig jaar geleden
was ik druk bezig met het gevoel dat mijn kindje moest gaan komen. Ik moest nog even wachten, maar dan zou uiteindelijk op 21 mei onze zoon geboren worden.

wat een klein kereltje, hè?

Vandaag moest hij werken en morgen is iedereen ook aan het werk of naar school, dus hadden we besloten om het op zondag te vieren. Inclusief BBQ.

Alles in huis gehaald. Hoor ik zaterdagochtend het weerbericht voor zondag: regen! Nog maar even langs de Karwei om een partytent te halen en meteen opgezet met dochterlief.

Toen ik zondagochtend de gordijnen open schoof, zag ik alleen maar zon! We hebben de hele dag in de tuin gezeten en zelfs kunnen barbecueën. Sommigen gingen wel binnen eten, maar dat mocht de pret niet drukken.

de hele familie in de tuin

De partytent hebben we niet echt nodig gehad, dus die kon 's avonds weer afgebroken worden.

RoPaRun 2013
Vandaag gingen we, traditiegetrouw, naar Barendrecht om de doorkomst van enkele RoPaRunteams te zien. In ieder geval team 166 (Vestia) en team 238 van Claudia. Ze hebben met z'n allen weer een geweldige prestatie neergezet en ik denk er toch hard over om volgend jaar zelf ook maar weer eens mee te gaan...


5 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je zoon, wat een schattige baby was hij zeg. Met een fronsje! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je zoon, nu echt volwassen! En ja zo klein zijn ze en nu is hij waarschijnlijk zelfs groter dan jij! Dus dat wordt trainen als je weer mee wilt doen! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast gefeliciteerd. Hier (Groningen) was helaas geen zon te zien gisteren, gelukkig was die wel bij jullie feestje! Het ziet er gezellig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een bofferds met het weer . Proficiat met de verjaardag van jullie zoon. 25 jaar geleden zat ik in dezelfde verwachtingsvolle dagen. mijn zoon werd op 22 mei geboren. wat gaat de tijd toch snel, he!
  Groetjes Marianne

  BeantwoordenVerwijderen