donderdag 25 oktober 2012

GESLAAGD!!

Geslaagd!!!
Allereerst heb ik vanochtend zoonlief naar de rijschool gebracht. Hij moest, samen met een meisje, een uurtje voorrijden. Daarna mocht dat meisje afrijden en daarna zoonlief. Na het proefrijden, heb ik gezorgd om op tijd bij het CBR te zijn, zo kon ik samen met zoonlief wachten tot hij aan de beurt was. Zenuwslopend :)!
Meisje was helaas niet geslaagd. Zoonlief een peptalk gegeven en daar ging 'ie. Na zo'n minuut of veertig kwam hij weer binnen gewandeld, maar hij wist zelf nog niets. Toen hij de CBR-kamer uitkwam lachte hij breeduit! In de auto kwamen de verhalen. Hij was nog maar net onderweg toen hij bijna van de weg werd gereden door een Opelbusje. Daarna ging het niet helemaal soepel meer, maar zowel de examinator als de instructeur vonden het, gezien de omstandigheden, een kleine voldoende waard!!


Daarna taart halen, pasfoto's laten maken en rijbewijs aanvragen. Thuis koffie drinken, taart eten en toen met dochterlief naar Ahoy.

Handwerkbeurs
Het was gezellig druk. Je kon nagenoeg overal goed kijken en er was genoeg te zien. We hebben nog even herinneringen opgehaald hoe het vorig jaar was. Ik heb nu een workshop Zpaghetticol breien gevolgd. Erg leuk en het gaat natuurlijk supersnel met breinaalden 20!! Eigenlijk hebben we er niet eens bij stil gestaan foto's te maken. Stom hè? Naast de Zpaghetti, de rondbreinaald en een aparaatje om de draad door de naald te doen, hebben we niks gekocht. Goed hè? Maar we hebben wel een leuke middag gehad!!8 opmerkingen:

 1. Felicitaties voor je zoon ! En natuurlijk voor de begeleidende ( of moet ik zeggen begelijdende) moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je zoon helemaal gelukkig en moeder helemaal trots. Gefeliciteerd!!!
  Wat leuk, dat Zpaguetti col breien.
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je zoon en wat een gezellige dag met je dochter, vorig jaar was ik er met Joke en ontmoette er jullie beide!
  Ben benieuwd naar de col, zal wel snel af zijn! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je zoon. Ik ga morgen naar de beurs. Ik ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je zoon! Wat zal hij blij zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof dat zoonlief geslaagd is .....gefeliciteerd en daarna gezellig met dochterlief op pad......dan kan je dag toch niet meer stuk.

  Vrolijke groetjes Renee

  BeantwoordenVerwijderen