dinsdag 18 september 2012

Cadeautje van Cootje

Stitchery
Naast het in elkaar zetten van de top, wilde dochterlief 'm graag versieren met stitchery. Vorige week heeft ze de tekeningen erop aangebracht en zaterdag heb ik vlieseline erachter gestreken en kon de instructie beginnen. Ze vindt het super leuk en ze doet het ook erg netjes.


Controle in het ziekenhuis
Gisteren moesten we weer voor controle naar het ziekenhuis met dochterlief. Waar we bang voor waren, werd bevestigd: er moeten weer vier plekjes verwijderd worden. Dit keer alle vier poliklinisch, dat scheelt veel tijd. Het nadeel is, dat je twee weken op de uitslag moet wachten of de operatie gelukt is. Maar dat nemen we maar voor lief.

Cadeautje van 'Cootje'
Toen we gisteren uit het ziekenhuis thuis kwamen lag er een cadeautje op tafel met een briefje erop: Voor Yvonne, dus de rest van de familie afblijven!!! Geen idee wat dat zou kunnen zijn, maar kijk eens wat lief:
Een cadeautje van mijn vriendin/buuf. In vrij korte tijd hebben we elkaar goed gevonden en dat resulteerde nu in dit cadeautje. Ik ben er enorm blij mee! Enne..., voor Co hebben we ook nog wat in petto... Just wait and see :)

Nieuwe ervaring
Op mijn eigen werkplek is de hoeveelheid werk dusdanig teruggelopen, dat ik daar niet gelukkig van werd. Ik heb dit ook aangegeven, met als gevolg dat ik vanaf 1 oktober directiesecretaresse ben op een vestiging in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het gaat om tijdelijke inzet, want tussen 1 januari en 1 mei 2013 zal onze reorganisatei geëfectueerd worden. Tot die tijd ben ik in ieder geval lekker bezig.
Vandaag was daar mijn eerste inwerk-/overdraagdag. Het is niet ingewikkeld, maar wel heel erg veel!! Ik ga er voor en wat 2012 gaat brengen, zien we dan wel weer!

5 opmerkingen:

 1. Oh Yvonne, wat naar voor je dochter dat er weer een behandeling gedaan moest worden, voor jullie allen ook, natuurlijk. En wat een lieve buurvrouw heb je, zo iemand moet je echt koesteren.
  Wat spannend voor je om nu iets anders te gaan doen op je werk, ik wens je veel succes en natuurlijk veel sterkte.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh hemeltje,.. houd het nooit op met de vlekjes?? Jullie zijn kanjers en kunnen dit weer aan,...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wens je dochter sterkte en goede moed! En natuurlijk veel plezier met haar steekjes! Wat een lieve buur/vriendin heb je erbij gekregen! Ik vind het een schitterende tekst! Succes met je nieuwe werkplek, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel sterkte voor je dochter en jou. Ik hoop dat je veel voldoening vindt in je nieuwe werk. Heerlijk is het om een goede buurvrouw te hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte voor je dochter en natuurlijk ook voor jou. Wat heerlijk dat ze voor het quilten " gevallen is ".
  Volgens mij is het ook super gezellig zo met z'n beide aan de quilt.

  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen