maandag 23 januari 2017

Wat is het toch zalig....

...om binnen een half uur op het strand te kunnen zijn! Wij kunnen daar zó enorm van genieten!!! Gisterenochtend zaten we al om half elf in de auto op weg naar de Tweede Maasvlakte.


Cooper is een enorme fan van het strand! Het leuke is, dat je hem ook ècht ziet genieten!


Republic Moto
Sinds vrijdag is Republic Moto geopend in Rotterdam. Daar wilde ik wel even een kijkje nemen! De kok die daar werkt is ook een lid van de Rotterdam Rebels, dus dat is altijd leuk! Wat een prachtige zaak!!! Het eerste deel is het restaurantgedeelte en daarachter is het winkelgedeelte waar motordingen verkocht worden: helmen, handschoenen, schoenen, kleding. Het ziet er prachtig uit!. Lekker licht en er hangt een leuke collectie.Natuurlijk kon ik niet weggaan zonder een kopje koffie met wat lekkers. En lekker dat was het zeker! Ik kom zeker nog een keertje terug en neem dan manlief mee, zodat we er een hapje kunnen eten!

Fitbit Charge 2
Eind december heb ik mezelf verwend door een activity watch te kopen en wel een FitBit Charge 2. Wat een geweldig ding is dat! Je kunt instellen hoeveel stappen je per dag "moet" maken, je kunt 'm 'snachts omhouden, dan controleert 'ie je slaapritme en het is ook een wekker. Maar er zit nog veeeeel meer op! Ik begon met een maximum van 7.000 stappen per dag. Maar als blijkt dat je die al tussen de middag hebt gelopen, dan mag het weleen beetje omhoog.

Dus ging ik voorzichtig naar 8.000, 9.000 en zit ik nu op 10.000. 10.000 haal ik iedere dag wel, dus dat moet toch weer een beetje omhoog. Soms heb ik enorme uitschieters: vorige week vrijdag 16.511 stappen! Maar vorige week zondag had ik een luie dag en dat vertaalt zich dan ook meteen naar slechts 4.656 stappen. Afgelopen zaterdag heb ik veel te voet gedaan, wat resulteerde in een nieuw record:17.780 stappen! Helemaal trots op mezelf. Het motiveert mij echt tot nòg meer bewegen!

Logé
Zaterdagavond en zondag hadden we onverwacht een logé: een pitbull van 8 maanden. Een enorme lieverd, die vreselijk veel houdt van knuffelen en spelen! Maar door z'n leeftijd natuurlijk ook nog gewoon een enorme lomperd :)


Ach, als ze slapen zijn alle honden (en kindjes) lief :)

Kapper
Vrijdag weer een bezoekje aan de kapper gebracht! De kapster en ik hebben een "plan" en daar wordt langzaam aan naar toe gewerkt! Ik ben heel blij met het resultaat tot nu toe!


Ik kwam daar ook mijn "surrogaatzoon" tegen die die dag ook nog eens jarig was. Dus heb ik ons samen laten vereeuwigen!


Jarig!
Dinsdag was mijn lieve schoonmoeder jarig. Ze werd al weer 75! Manlief had een leuke foto voor haar gemaakt:

Verwend
En ik werd vorige week zomaar verwend met een prachtige bos bloemen! Hij staat nu eigenlijk pas op z'n mooist, omdat nu alle bloemen uitgekomen zijn.

 
Ben toch nog een beetje bezig geweest met naald en draad: ik had een carnavalspak gekocht voor onze carnavalsrit op de motor met de Rebels. Een pak van stretchstof in de maat XXXL. Dat zou toch groot genoeg moeten zijn, dacht ik zo! Maar de mouwen waren toch wat te krap, dus heb ik er gisteren een stuk tussen gezet. Foto komt tegen de tijd dat we de carnavalsrit gaan doen, want ik wil nog niet verklappen hoe ik verkleed ga :)

 
Dat is het eventjes voor nu!
Ik wens jullie allemaal een mooie week!

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk als je zo dichtbij strand woont! Toevallig ben ik ook net naar de kapper geweest ;-)
    Fijne week

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat is echte heerlijk om samen langs het strand te slenteren /lopen. Kan me indenken dat Cooper geen bezwaar heeft

    BeantwoordenVerwijderen