maandag 28 maart 2016

Beetje ziek, Pasen en Hunter's Star

Beetje ziek
Al vanaf maandag voelde ik me niet zo lekker. Toch iedere dag maar proberen. Woensdag op kantoor voelde ik me toch echt beroerd en ben naar huis gegaan.


Op de bank gehangen met Cooper. Veel geslapen en zaterdag was ik het zat: ik wilde weer naar buiten! Dus ging ik tussen de middag met mijn jongste broer en Cooper naar het strand.

Wat een wind!! Er waren dus ook veel kitesurfers op de Tweede Maasvlakte.


Foto van internet
Pasen
Eerste Paasdag hebben we dochterlief en vriendje uitgenodigd om te komen gourmetten. Maar 's middags gingen we eerst nog even wandelen met Cooper.Wat een prachtige wolken! Echt genieten.Ik was 's ochtends nog bezig geweest met puzzelen voor de Hunter's Star. Maar ik kwam er niet uit. Zou ik de blokken op kleur doen?Of juist, spannend, alles door elkaar?


Excuses voor de slechte foto :)
Ik heb beide foto's op een Facebookpagina voor quilters geplaatst met de fraag om advies. Uiteindelijk gekozen voor "alles door elkaar". Vandaag al vier rijen aan elkaar gezet.


Er moeten nog twee randen aan. Ik ben hier wel tevreden over!

Zomertijd
Dit weekend is het ook weer zomertijd geworden. Meestal doet het me niet zoveel, maar dit weekend kwam ik wel steeds tijd tekort :). Tula Pink
Ook dit weekend geen tijd gehad/genomen voor Tula Pink. Je kunt niet alles doen.

Ik wens jullie een hele goede week!

3 opmerkingen:

 1. Ik ben weer terug in de online-wereld ;-)
  Juiste keuze voor alles door elkaar vind ik !
  Dikke kus

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat uurtje vooruit te zetten aan het einde vd werkdag is een superidee :-)))))
  Hunter`s Star word lekker vrolijk !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens jou ook een fijne week hoop dat je weer helemaal bent opgeknapt. Vind de quilt met het patroon Hunters Star geweldig mooi. Goed gelukt en zo snel.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen