dinsdag 24 september 2013

Hoe was het het afgelopen weekend?

Vrijdag vrij
Vrijdag had ik lekker vrij genomen. Even een beetje gas terug. 's Ochtends samen met manlief naar de winkel van "010 Isn't just a code" aan de Kleiweg in Rotterdam. Ik wilde er al een hele tijd eens heen, maar het was er nog niet van gekomen.
Ik heb een zwart t-shirt uitgekozen met roze opdruk. Om eerst eens even te wennen aan tekst op m'n shirt, heb ik gekozen voor een kleine opdruk. 


Maar ik vind 'm zò leuk, dat er heus nog wel eens iets zal komen met een grotere opdruk! Ook zo'n klein shirtje voor in de auto (met witte tekst) en een sleutelhanger (voor zoonlief) gekocht en we kregen er nog stickers bij en twee flesjes 010-water :).

Zaterdag
Manlief had een fotoshoot en dochterlief zou assisteren. Ik had afgesproken om samen met mams naar de stad te gaan. Terwijl ik bij paps en mams koffie zat te drinken, belde zoonlief. Of we het gezellig vonden als hij mee ging naar de stad. Hij had wat kleding nodig. Natuurlijk! Heel erg gezellig!! Hij is goed geslaagd bij zijn favoriete winkel Jack and Jones. Nadat mams de dingen had gekocht die zij nodig had zijn we naar huis gegaan.

Zondag
De achternicht van manlief wordt morgen 90 jaar. Zondag gaf zij een feestje. Alhoewel, een hapje en drankje bij een leuke tent in Leidschendam. Leuk om alle mensen waar je verhalen over hebt gehoord, nu ook in het echt te zien.

Herfst
Het is nu ook officieel herfst. Als het een mooie zonnige dag is, hou ik erg van de herfst. Maar als het hard regent, vind ik de herfst absoluut niet leuk! Ik kan wel genieten van de langere avonden met kaarsjes aan enzo.


Kerstruil
Een aantal jaren geleden heb ik meegedaan aan de Kerstruil bij haar. Ik vond dat ontzettend leuk!! Maar het jaar daarop stond mijn hoofd er niet naar en daarna was ik steeds te laat. Ik vond het ook heel erg leuk, te zien dat Katrien gisteren weer een blogje had geplaatst over de Kerstruil 2013. De vijfde en laatste keer dat zij het organiseert. Joepie! Nu ben ik op tijd en heb me meteen ingeschreven.


1 opmerking: