donderdag 14 maart 2013

Allemaal leuke dingen!

Rijbewijs gehaald
Zoonlief ging afgelopen dinsdag voor de eerste keer op voor zijn autorijbewijs en slaagde in één keer! Hij heeft in vijf maanden tijd gewoon even twee rijbewijzen gehaald: in oktober zijn motorrijbewijs en nu zijn autorijbewijs. Straks gaan we het 'papiertje' ophalen en dan mag hij officieel alleen in de auto rijden!


Give away gewonnen

In mijn vorige berichtje had ik al aangekondigd, dat ik ook een give away van het Quilterspalet gewonnen heb. Gisteren viel de envelop op de deurmat en naast de prachtige stofjes zat er ook een hele leuke kaart bij om mij te feliciteren. Evy & Petra, hartelijk dank! Ik ben er heel blij mee.


Cooper
De socialisatie van Cooper is in volle gang. We zijn met de metro mee geweest, met de auto, in liften, naar de winkels, spelen met andere honden en aanstaande zondag start de puppycursus. Vandaag is hij tien weken oud en hij doet het erg goed. Hij geeft zelf al aan wanneer hij moet poepen... Is dat een superhondje of niet?

Levensboom
Mijn levensboom vordert gestaag. De vogeltjes moeten nog vast gezet worden en het gras. En dan is 'ie klaar! Volgende keer een foto als hij ècht af is!

5 opmerkingen:

 1. Je zoon gefeliciteerd met zijn rijbewijs. Mooie lapjes heb je gewonnen. Wat is het toch een dot van een hondje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie lapjes
  (ik heb ook de rode)...fijn dat je zoon geslaagd is...en je hondje is idd een schatje (ook om te zien)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je Cooper is echt een gaaf hondje en goed van je zoon, gefeliciteerd met hem en nu je autosleutel in de gaten houden! LOL!
  Leuk pakketje gewonnen met wel heel mooie stofjes, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. GEFELICITEERD !!!
  Weer een mijlpaal...
  Wij zijn hier heel verliefd op Coopertje... ;-)
  Chip kijkt al een beetje beledigt...
  Liefs Sis

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herinner het behalen van mijn rijbewijs nog als de dag van gisteren!

  BeantwoordenVerwijderen