donderdag 9 augustus 2012

Back in town!

Vakantie
Na een fantastische vakantie van twee weken in Moliets (Zuid Frankrijk) zijn we al weer twee weken thuis. We hebben het daar weer ontzettend naar ons zin gehad. Samen met manlief, zoonlief en twee vrienden van zoonlief hebben we voor de volle 100% genoten!

Thuiskomst
Eenmaal thuis hebben we ook nog prachtig weer gehad en daarna begint het normale leven weer. Werken! Op mijn werk wel nog slechts nieuws gekregen: mijn directe collega (63 jaar) heeft uitzaaiingen en daar is niets meer aan te doen... Daar ben ik best verdrietig over.

Bezoekje aan het Quilterspalet
Vorige week zaterdag hebben ik met dochterlief en mams een bezoekje gebracht het Quilterspalet in Den Haag. Ik vond het wel erg leuk dat dochterlief mee wilde, dan konden Evy en Petra haar eens in levende lijve aanschouwen, nadat ze zoveel over haar gelezen hebben.
Tot mijn grote verbazing viel dochterlief als een blok voor de stofjes... Een charmpack van Moda, balipops van Hoffman...


Quiltles
Dus morgen krijgt ze haar eerste quiltles van haar mama. Hoe werkt de naaimachine? Hoe moet je stof snijden? Naaien? Enzovoort. We beginnen eenvoudig en maar zien hoe snel ze het oppakt. Enthousiast is ze sowieso! Leuk hè?

2 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je dochter ook wil quilten. Mama zal het har vast wel goed leren.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Welkom terug ! Sterkte met alles, maar ook veel plezier met het quiltonderwijs.

    BeantwoordenVerwijderen