zondag 6 december 2015

Over een rode jurk en Tula Pink

Even naar de stad
Zaterdagochtend ging ik even met mams naar de stad. Naar de etalages kijken van de Bijenkorf, koffie drinken bij diezelfde Bijenkorf. Toen wij net klaar waren met koffie drinken en onze jas aan stonden te trekken, kwam er een moeder aan met twee dochtertjes. Zegt het oudste meisje (circa 9 jaar): "Ik vind de Bijenkorf altijd meer op een museum lijken dan op een winkel!"
Zo zie je maar, wat een indruk dat maakt op kinderen.

Mams kocht nog een zwarte bloes en een roze trui. Ik had op de website van Cora Kemperman een hele leuke rode jurk gezien. Nu ik zoveel afgevallen ben, wilde ik die wel eens passen. En ik werd op slag verliefd.


's Middags mocht ik bij de buren nog even lekker hard op de deur bonken! Daar geniet ik van!! ;) Waar ik nog meer van genoten heb: na het boodschappen doen met een pot thee en een film op de bank kruipen:Hebben jullie 'm al gezien? 

Zondag, Tula Pinkdag
Vanochtend belde Sis en hebben we gezellig bijgekletst :). Aan het eind van het gesprek bespraken we nog even of we één of twee blokjes gaan maken vandaag. In principe één, maar als het lukt twee.

Zie hier blokje zeven:en blokje acht:Jullie moeten zeker ook even bij Sis kijken naar haar zwart/wit/rode blokken! Zó leuk om het verschil te zien! Ik vind het iedere week weer genieten.

Dag Sinterklaasje
Straks nog even de Sinterklaasdingetjes opbergen en wat Kerstquiltjes ophangen. Ergens moet ik er nog helemaal niet denken, dat het met een paar weken Kerst is...Feyenoord-Heracles
En natuurlijk heb ik vanmiddag weer naar Feyenoord gekeken. Deze wedstrijd was tegen Heracles. Ik ga er weinig woorden aan vuil maken, maar Feyenoord heeft wel met 3-0 gewonnen.Rest mij jullie een hele goede week te wensen! Voor ons komen er drukke tijden aan, maar daarover volgende week meer :) 

5 opmerkingen:

 1. Prachtige rode jurk, ik hoop dat je deze hebt gekocht!!! En de blokjes van Tula Pink zien er weer prachtig uit!!! Succes met het inrichten voor kerst, voor ons dit jaar niet zoveel versiersels, beetje rustig houden.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige rode jurk, ik hoop dat je deze hebt gekocht!!! En de blokjes van Tula Pink zien er weer prachtig uit!!! Succes met het inrichten voor kerst, voor ons dit jaar niet zoveel versiersels, beetje rustig houden.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je nog de puf hebt om de mooie jurk met de kerst te dragen ...
  Anders kijk je gewoon effe naar die half blote jongens... werkt vast wel een beetje ;-))
  Ken de film trouwens niet....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lady in Red,jurk zal je beslis mooi staan
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige jurk!!

  Bonken houd ik ook zo van,...
  ;o)

  BeantwoordenVerwijderen