zondag 13 november 2011

Verjaardag, fotoshoot, trainingsloop

Oma is jarig
Zaterdag was de oma van DH jarig. Ze werd 93 en is enorm in het zonnetje gezet. Cadeautjes, bezoek, taart, gezellig eten met z'n allen enzovoort, enzovoort. Ziet ze er niet uit als een ècht feestvarken?
Fotoshoot
's Middags gingen DH en ik nog even naar buiten om te genieten van het mooie weer. Zoals altijd was DH gewapend met zijn fototoestel, dus al snel moesten er foto's gemaakt worden van èn de natuur èn van mij. Het was prachtig in het bos en ik heb met volle teugen genoten. Eén van de foto's is deze:

Trainingsloop
Vandaag stond de 10 kilometerloop op het programma bij Spark in Spijkenisse. De bedoeling was, dat DS ook mee zou lopen, maar als je bent gaan stappen en dan pas om half zes je bed in rolt, moet je niet om twaalf uur willen hard lopen. Dat gaan de mannen dinsdag samen doen. DH ging wel van start en vanwege het mooie weer begeleidde ik hem op de fiets. In een goede tijd van 53 minuten en 4 seconden kewam hij weer over de streep! Goed gedaan, jochie;)!

Daarna op de fiets naar huis, even douchen en dan nog gezellig op visite.

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met oma.Wat heeft je DH een prachtige foto van je gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je Oma, ze ziet er prachtig uit! En een prachtige foto van jou, mijn complimenten voor je DH! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oma Gefeliciteerd met Uw verjaardag en jullie ook
  Mooie foto van jou
  Sterkte DH met de loop en training
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met oma. Mooie foto van jou. Knap van DH om aan zo'n loop mee te doen.

  BeantwoordenVerwijderen