zondag 6 november 2011

Foto's

Gezelschap voor Apie
Apie ligt prinsheerlijk in de krans die aan de voordeur hangt. Natuurlijk wel binnen, want buiten vindt Apie het veel te koud. Maar hij hing daar wel helemaal alleen... Zielig hè? Tot afgelopen vrijdag. In een winkeltje in Rhoon, The House of Ambiance (ik vind dat de website de winkel absoluut geen recht doet. Ze hebben zoveel leuke hebbedingetjes voor in huis), vond ik gezelschap voor hem:

Fijn hè? Nu is hij niet meer zo alleen!De Sintquilt is ook in wording
Soms kan ik nauwelijks kiezen tussen quilten of haken. Dus ik doe steeds maar iets van 't één en daarna weer wat van 't ander. De Sintquilt vordert ook wel gestaag. Het was even zoeken naar plaatjes die ik wilde en kon gebruiken om in de hoeken te verwerken. Ook wilde ik wortels hebben voor het paard. Die heb ik zelf maar gehaakt. Ik weet nog niet waar ik ze een plekje op de quilt ga geven. Voorlopig hangen ze even aan de zak.
Zwarte Piet moet natuurlijk nog een gezichtje krijgen en oorbellen en een veer... Maar het quiltje is ook nog niet klaar.

Wat is er wel klaar?
Mijn baret is af! Het is haast onmogelijk om hier een goede foto van te maken. Maar hij is dus zwart met een pompommetje erop.  Het patroon is van Drops en het garen niet. Ik wilde er ook polswarmers bij maken, maar kon geen geschikt patroon vinden. Dus heb ik er zelf maar een bedacht. Ik ben er supertrots op, want met zo´n gehaakte duim erbij is het net echt!

3 opmerkingen:

 1. Wat geinig die handschoenen en jouw baret! Goed geslaagd! Dat quiltje wordt ook heel leuk! groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi die handschoenen en je baret. Je sinterklaasquiltje wordt ook heel gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat Sinterklaas quiltje
  wat leuk die krans
  Mooi je handschoenen
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen