zondag 6 maart 2016

Even stil geweest :)

Tja, als je een verjaardag hebt in het weekend en ook nog eens logees die een paar dagen blijven, is er even geen tijd voor een blogje. Maar dat haal ik nu even in.

Selfie
Als ik ergens niet van hou is het wel een selfie! Ik sta er eigenlijk nooit leuk op, maar deze heb ik gemaakt nadat ik mijn vader net had geknipt en die vind ik toch wel erg leuk!



Verjaardag manlief
Vorige week zondag was manlief jarig.



Zowel mijn schoonmoeder als ik hadden lekker gebakken en dan een latte erbij... mmmmm



Dinsdag - Pilates
Dinsdagavond ga ik altijd naar Pilates, nu bijna een jaar. Ik ben er helemaal enthousiast over! Eindelijk een sport gevonden die goed bij mij past: je bent intensief bezig, traint alle spieren en je wordt er niet extreem moe van :)



En Anita weet er iedere week een leuke les van te maken, met wekelijks nieuwe oefeningen!

Woensdagavond - dochteravond
Sinds een paar weken ga ik iedere woensdagavond naar dochterlief om even te quilten en bij te praten. Maar sinds de laatste behandeling heeft ze weinig energie, dus 's avonds is een kopje thee en een gesprekje eigenlijk genoeg. Geen probleem! Daar ben ik ook voor te vinden. Zeker als we dan met z'n drieën zo'n goed gesprek kunnen voeren. Helemaal top!



Donderdag - matchday
En zo werd het donderdag 3 maart, matchday. We hadden kaartjes voor de halve bekerfinale van Feyenoord-AZ. 




Zoals gewoonlijk in vak W. Wat was het druk!!!! Er waren geen stoelen meer vrij in het vak en we stonden gewoon op de trappen.




Maar ik heb weer enorm genoten en dat Feyenoord dan ook nog wint met 3-1 is natuurlijk helemaal geweldig! Nu duimen dat we kaartjes kunnen kopen voor de finale op 24 april.



Vrijdag / zaterdag
Vrijdag had ik last van mij keel :), niet verkouden, maar gewoon van het enthousiaste zingen en schreeuwen op de tribune.

Zaterdag was het zulk prachtig weer, dus had ik een ritje naar Rotterdam Zuid. Mijn Shadow even langs de waterkant gezet voor een mooi plaatje met Katendrecht op de achtergrond.



Het blijft raar, dat je al zoveel jaar je motorrijbewijs hebt, maar eigenlijk gewoon een beginnend bestuurder bent. Met mijn vorige motor heb ik niet zo intensief gereden. Maar mijn Shadow rijdt zó lekker, dus dat gaat vast helemaal goed komen. Nu gewoon regelmatig rijden en dan straks, met wat beter weer, ook af en toe eens mee met een ritje van de Rotterdam Rebels. Dat komt vast helemaal goed!



Eenmaal weer thuis, zag ik toch wat roestplekjes op de velg van mijn voorwiel, dus nadat ik een stuk met Cooper gewandeld had, heb ik dat even weggepoetst. En natuurlijk poets je dan de rest ook even mee *bloos*. Ja, dat is nu eenmaal het gevolg van het feit dat ik geen binnenstalling heb voor mijn motor.

Trimmen
We hadden het plan gevat Cooper zondag te trimmen, maar manlief moest onverwacht zondag werken, dus toen was Cooper zaterdagavond aan de beurt. Hij vindt het echt heel vervelend, maar het moet gewoon gebeuren! Ik had de turbo erop gezet. Eerst borstelen, toen de tondeuse en de scharen en toen was dit het afval:



Van Cooper kon ik geen mooie foto meer maken, dus dat heb ik net even gedaan.


Beetje overbelicht, maar hij is weer handzaam kort!

Vanmiddag lag hij naast mij op de bank, toen constateerde ik dat hij niet lekker rook... Arme Cooper, moest hij ook nog gewassen worden! Je wilt niet weten hoe hij staat te beven onder de douche! En daarna met de waterblazer het ergste vocht eruit geblazen. Daarna in je mand.


Maar als je dan zó gaat liggen bibberen, wordt er meteen een quilt op de bank gelegd, Coopertje erop, quilt erover heen en de baas die 'm dan nog een beetje vertroetelt!


Rugzakje
Bij ons in de wijk hebben mensen een "rugzakje", zo'n klein, oud Fiatje 500. Meestal staat 'ie netjes in de garage, maar gisteren stond 'ie op de oprit. Daar heb ik meteen een foto van gemaakt.


Wat lijkt het autostoeltje groot, hè? In zo'n oud autootje. 


Tula Pink
Vandaag was er gelukkig ook weer tijd voor Tula Pinkblokjes. Ik heb blokje 23 gemaakt:


En blokje 24:


De stand tot nu toe (de belichting was niet goed van deze foto, zie ik net. Volgende keer beter)


Het wordt wel wat, vind ik zelf! Neem vooral ook bij Sis een kijkje voor de zwart/wit/roodvariant van deze blokken!

Rest mij nog jullie allemaal een hele mooie week te wensen!

6 opmerkingen:

  1. Vliegensvlug door twee levensweken ;-)
    Zoals gezegt dat blauwe stoffi is te leuk !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou je hebt veel beleeft en gedaan. En wat een leuke blokken zijn dat zo met elkaar.
    Hier is ook een viervoeter die het liefts hard wegloopt al hij een borstel ziet. Terwijl zijn vriendin alleen maar om je heen dartelt om vooral geborsteld te worden

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Drukke weken achter de rug, maar wel veel leuke dingen mee gemaakt. Hoe is het nu met Lotte?
    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ach, zo'n beestje toch; die kun je toch alleen maar vertroetelen. Van zijn afgeknipte krullen kun je makkelijk een minihond maken... en het groeit vanzelf weer aan en dan moet die arme Cooper weer "onder het mes".

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gedurfd hoor te rijden met gepekelde wegrn
    Hier wordt erg gemopperd dat de motor nog niet naar buiten kan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beetje laat maar nog van harte met manlief.
    Je had weer een druk weekje en dan is het lekker ontspannen met onze lapjes.
    XXX

















    BeantwoordenVerwijderen