maandag 9 februari 2015

Lekker veel gelachen!

Wandeling 4 februari
Wat was het koud, zeg, woensdagavond tijdens de wandeling van het Inloophuis Hoogvliet in het kader van de Wereldkankerdag! En glad :) Op weg er naar toe moesten we al goed uitkijken, dat we niet onderuit gleden.

We verzamelden eerst in het Inloophuis, waar we een prachtig welkomstwoord kregen van Ingrid Koenraats. Daarna was het verzamelen en beginnen met de wandeling.


Dit jaar geen tocht door de woonwijken van Hoogvliet, maar we liepen gewoon naar 'het meertje'. Daar stonden vuurkorven te branden.


Het Samenlooplied 2014 werd gezongen. Zó mooi, daar werd ik stil van! Er waren ook drijfkaarsen die op het meertje werden neergelegd:


Ook de wensballon werd opgelaten. Je mocht er wat opschrijven als je wilde. Ik heb alleen de naam van onze dochter erop geschreven. Dat zegt voor ons genoeg! Dit jaar kon ze meelopen en dat was toch een heel stuk beter dan vorig jaar!


Eenmaal terug in het Inloophuis was iedereen wel toe aan een bekertje warme koffie of thee! Daarna richtte Robert Wilschut nog een woord van bemoediging/aanmoediging tot ons en konden we voldaan weer naar huis!

Najib Amhali in het Luxortheater
Vrijdag was het eindelijk zo ver! We mochten naar Najib Amhali, de voorstelling I Amhali, in het Luxor theater Rotterdam.


We hebben kaartjes gekocht toen de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen startte, maar het was zó snel uitverkocht, dat we slechts twee plaatsen konden bemachtigen op balkon 2!!


Dat is hoog! Maar het is allemaal goed te verstaan en te zien, alleen mis je wat mimiek, maar dat is alles. En wat hebben we genoten!! Najib begon iets later dan gepland, maar ging ruim twintig minuten langer door.


Zalig kunnen lachen! Zo'n avondje uit doet een mens goed!

Voor deze week wens ik jullie veel plezier en gezondheid toe.
Geniet van het leven en elkaar!


4 opmerkingen:

 1. Zo is het goed toch. Samen wandelen en praten over de dingen waar je je zorgen om maakt. Maar ook een avondjes gezellig lachen dat heb je nodig voor een goed evenwicht.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat je dochter dit jaar kon meelopen, het gaat goed met haar hé?
  Zo'n avondje theater doen wij ook regelmatig, heerlijk even lekker lachen!!!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen