woensdag 2 oktober 2013

Tijd voor een update

010 isn't just a code
Niet alleen ik vind dit leuk! Ook zoonlief vindt dit geweldig en hij kan er daadwerkelijk aanspraak op maken, want hij is een geboren en getogen Rotterdammer. Ik ben 'slechts' import, maar woon hier al 38 jaar en voel me dan ook een echte Rotterdamse.

Afgelopen zaterdag vieren de Nultienkledingwinkel haar tweejarig bestaan en zoonlief en ik togen naar de winkel aan de Kleiweg. Het was enorm druk, maar we hebben allebei een jubileumsweater gekocht. Zoonlief in het wit en ik in het.... (ja, hoe kan het ook anders) roze!

De eerste sweater die in deze kleurencombinatie gemaakt is :)
Afscheid Bello
Ja, er is een tijd van komen en er is een tijd van gaan. Na twee maanden enorm veel speelplezier, leuke gesprekken, sociale contacten enzovoort is het tijd om afscheid te nemen van de hondenspeeltuin Bello! Zò jammer!


Gelukkig hadden we dit weekend nog. Dus vrijdagmiddag even naar de speeltuin, zaterdag even naar de speeltuin. Zondagochtend even naar de speeltuin. Feyenoord-ADO kijken, weer naar de speeltuin en dan is het echt afgelopen.... :(  Kanjers bedankt! En we hopen (en rekenen erop) dat jullie terug komen naar Hoogvliet! Cooper heeft in ieder geval nog even lekker gespeeld dit weekend.


Kynologisch Nederland
Via Facebook en de Smilingface Australian Doodles zagen we foto's van de hondenschool Kynologisch Nederland te Hellevoetsluis. Dat zag er zò geweldig uit! Daar wilde ik ook naar toe!! Een paar weken later was er open dag. Zoonlief, Cooper en ik zijn daar een kijkje gaan nemen. Het was er super! Leuk, mooi, groot, enthousiaste mensen. Afgelopen maandag hadden we informatieavond over de basiscursus. Ook daar was ik weer heel enthousiast over en heb ons ingeschreven. Omdat Cooper bij de hondenschool nog niet bekend was, mocht hij vanavond een gedragstestje doen.


Hij werd geclassificeerd als grapjas! Haha, hoe herkenbaar! Vrijdag begint de eerste les, dus ik ben heel erg benieuwd

Dogfrisbee
Tijdens de open dag bij Kynologisch Nederland hebben we voorafgaand aan de demonstratie frisbee, Cooper kennis laten maken met de frisbee. Hij was erg enthousiast! En wij ook. Dat heeft indruk gemaakt, want de The New Frisbee Maniacs hebben speciaal naar de hondenschool gebeld om er zeker van te zijn, dat wij weten dat zij 20 oktober een workshop frisbee gaan geven. Ze passen het programma aan aan de leeftijd van de hond. Ik heb ons meteen opgegeven!!


Quilten
Deze zaterdag gaan we (dochterlief, manlief en Cooper) een bezoekje brengen aan haar. Dochterlief en ik krijgen uitleg over Apliquick en daarnaast wordt het natuurlijk heel gezellig met mannen en Doodles!!

2 opmerkingen:

  1. "Haar" heeft er erg veel zin in ;) hihi
    Wij wisten natuurlijk al lang dat onze doodles onder de grapjassen vallen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Veel plezier! Maar dat zal vast goed komen, jullie hebben dezelfde hobby's :P

    BeantwoordenVerwijderen