maandag 17 oktober 2016

Wederom een zalig weekend!!

Afgelopen vrijdagavond kwamen zij met haar lief en Chippy naar Hoogvliet. Zaterdagochtend, na een zalig uitgebreid ontbijt, togen wij met z'n vieren naar de stad. De eerste stop was de Bijenkorf.


Want er moest lingerie geshopt worden en in mijn beleving kun je dat nergens beter dan bij de Bijenkorf. Zoveel keus, zoveel merken en zoveel professionaliteit en vriendelijkheid! Gelukkig is Sis geslaagd! Dat moest natuurlijk gevierd met wat lekkers in het restaurant. En daarna zijn we naar de markthal gelopen.Het blijft een prachtig gebouw! Net als veel gebouwen die daar in de directe omgeving staan.


Daar heb ik lekker fruit meegenomen en worsten en thee. Dat was weer genieten! Op een gegeven moment waren Sis en ik de mannen even kwijt en zijn we maar even neergestreken voor een cappuccino. Al snel voegden de mannen zich ook bij ons.


En na de koffie togen wij huiswaarts, anders zou zoonlief voor een gesloten deur staan en dat is ook niet de bedoeling :)

Zondag, stranddag
Van tevoren hadden we al gehoopt op een droge zondag, zodat we nog even naar het strand zouden kunnen.
Maar we hadden niet gerekend op zo'n prachtige dag! Wat een verwennerij!! Dochterlief met haar lief gingen ook mee.


En de honden konden en mochten vandaag natuurlijk niet ontbreken! Ze hebben genoten.


Ja en dan rest nog even lekker borrelen met wat lekkers en bijtijds avondeten, omdat Sis en haar lieverds weer helemaal naar Limburg moesten rijden.

En zo komt ook aan zo'n zalig weekend een eind! Geen motor gereden (dat is natuurlijk niet gezellig), niet gehandwerkt, maar wel heel erg genoten!!

Ik wens jullie een hele mooie week!

6 opmerkingen: