zondag 31 januari 2016

Een volle week met van alles en nog wat ;)

Scherpe messen
Ik heb mee gespaard aan de messenactie bij AH en heb daar prachtige messen van gekocht. Vorige week vrijdag was ik met één van die scherpe messen paprika aan het snijden... en vlees.... mijn vlees :(
Ik kreeg het zelf niet goed verbonden, het bloedde door, dus heb ik de hulp van mijn buurvrouw ingeroepen. En zij heeft mijn duim vakkundig verbonden.



Au! En ook behoorlijk onhandig. Gelukkig is het verband er ondertussen af. De pleisters ook. Het is alleen nog wat gevoelig.

Woensdag - afscheid
Afgelopen woensdag was er een afscheidsfeestje van een collega van mij in de Kastanjehof in Kwintsheul. Hij ging met pré-pensioen. Er was een karikaturist ingehuurd, die van veel mensen een karikatuur heeft gemaakt. Ook eentje van mij:)




Donderdag - diner
Donderdagavond hadden we een diner met ons oude MT. Er was gekozen voor restaurant Kwiezien op Katendrecht in Rotterdam. Ik was te vroeg in de stad, maar moest eerst even langs de naaimachinewinkel voor nieuwe naaimachinenaalden. Vanaf de Meent ben ik naar Katendrecht gelopen. Het was zalig weer en een prachtige wandeling. Op de Erasmusbrug maakte ik deze foto:



Bij het restaurant was ik de eerste van ons groepje.



Al snel kwamen ook de anderen. Ik heb er erg lekker gegeten! Het was allemaal even lekker en het zag er prachtig uit. Ik heb alleen van mijn dessert een foto gemaakt.



Zaterdag - regen
De mannen moesten allebei werken en het regende 's ochtends behoorlijk. En wat doe je dan op je vrije zaterdag? Schoonmaken en zilver poetsen. Ik poets maar heeeeeeeel af en toe mijn zilver. Ik heb ook niet zo veel zilver te poetsen en het knapt er altijd zo van op!



Zondag - Tula Pink
Vandaag heb ik twee blokjes gemaakt voor mijn Tula Pinksampler.

Blok 15

Blok 16

En dit zijn mijn blokken tot nu toe:


Blok 1 t/m 16
Ook Sis doet natuurlijk weer hard haar best met haar blokken!

Over Feyenoord hebben we het maar even niet.... In de rust wilde manlief met Cooper wandelen, maar die had triomfantelijk een van de pantoffels van manlief te pakken:




Ik wens jullie nog een fijne zondag en een hele goede week!

6 opmerkingen:

  1. Ik vind het karikatuur zo gaaf !!!!
    Stoute Cooper.... Sis in love....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je Tula Pink Quilt wordt echt heel mooi! :D En Cooper...wat een boefje (A) Dat doet hij anders regelmatig :p

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wens jullie sterkte met het verwerken van de verliezen bij Feyenoord, maar ik denk dat het wel meevalt bij jullie! Verder worden je blokken hartstikke leuk en ja een ondeugende hond is soms lastig maar ook wel heel erg leuk! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oei....zal wel pijnlijk zijn geweest.:-(((
    Leuke tekening !!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oei, au. Gelukkig dat het al beter gaat. Wat worden dat een mooie blokjes. Superleuke kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een week met veel verschillen. Als het maar naar je zin is en het is toch heerlijk dat Buiten de deur eten.
    Groeten
    Marga

    BeantwoordenVerwijderen