dinsdag 7 april 2015

Verjaardag en Pasen

Na een lange, drukke en inspirerende donderdag op mijn werk, kon ik vrijdag het huis aan kant maken en boodschappen doen. Zaterdag was namelijk dochterlief jarig. Ze werd 24 en dat hebben we groots gevierd.


Ze is goed verwend met mooie, leuke en lieve cadeautjes. Ook ik ben een klein beetje verwend met dit prachtige boeketje:


We hebben de hele dag door visite gehad, dus dat was erg gezellig!

Zondag
Iemand op Facebook had een Labradoodlewandeling voorgesteld op het strand in Noordwijk voor vandaag. Dat leek ons ook wel leuk, dus zaten we om kwart voor tien al weer in de auto op weg naar het strand. We waren met niet zo heel veel, maar dat maakte het ook wel gezellig. Cooper vindt het altijd helemaal super op het strand. Hier lagen heel veel scheermessen. Cooper liep er zó tussen te struinen.


Er lagen ook heel veel zeesterren op het strand. Ik vind dat altijd een beetje zielig. Ik vind het mooie dieren. Vroeger, toen ik klein was, heb ik een keer een zeester gevonden op het strand in Scheveningen. Die heb ik toen mee naar huis genomen en in een sigarenkistje bewaard. Maar dat ging zó stinken :)


Zoonlief had al gezegd, dat we niet aan de wandeling mee konden doen, omdat Feyenoord om half een moest spelen :). Natuurlijk had ik mijn Feyenoordsweater aan en toen ik na de wandeling naar het toilet was geweest, zei een mevrouw op het terras: "Je hebt een mooie sweater aan! En jullie staan al 0-1 voor !" Dat is altijd leuk nieuws!


Met een man die bij de VVV in de bollenstreek werkt, kun je het natuurlijk niet maken om geen foto's te maken van de bollenvelden.


Er was ook een kraampje waar ze tulpen verkochten. Nog helemaal in knop. Ja, dat kon ik niet laten lopen; 50 tulpen voor € 7,50!


Gisteren hebben we de laptop klaar gezet om naar de negende aflevering van Outlander te kijken. Zoonlief moest even bijspringen om het voor elkaar te krijgen en toen zaten dochterlief en ik gespannen voor de buis. Na bijna een half jaar, gaat het verhaal nu weer verder van Claire en Jamie....


Het duurde voor ons maar vijf minuten.... Toen stortte de laptop in.... Nu wachten we met smart tot de laptop van dochterlief weer terug is, dan kunnen we eindelijk deze aflevering kijken. En nu maar heel hard sparen voor een nieuwe laptop...

2 opmerkingen:

  1. Proficiaat met Lotte,wat worden ze vlug groot hè ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nogmaals gefeliciteerd met Lotte's verjaardag. Wat ontzettend jammer van de laptop, maar even geen lapjes kopen, heb je zo weer een nieuwe. Leuk zeg, zo'n strandwandeling!

    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen