maandag 31 maart 2014

Stijgende lijn

Twee weken
Ruim twee weken ben ik uit de roulatie geweest :(. Ik kan me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zò ziek ben geweest. Vorige week nog naar de huisarts geweest, omdat het herstel zo lang duurde... Ik mocht nog bloed laten prikken, maar alles was goed. Door mijn sterk verminderde weerstand duurde het herstel gewoon veel langer. Maar nu ben ik vanochtend weer begonnen met werken.


Deze week halve dagen en daarna vier uur per week erbij of meer, als het erg goed gaat.

Zon 
Toen ik vanmiddag thuis kwam, scheen de zon zò lekker in de tuin, dat ik even ben gaan "chillen" met Cooper op onze tuinbank. Zoooo genieten!


Genieten
Wat ook ieder jaar genieten is, is de bloei van mijn amandelbloesemboompje. Dit jaar is 'ie wel uitzonderlijk mooi!


Trimmen
Nee, ik niet, althans ik loop niet hard, maar trim de hond :) Gisteren kreeg Cooper weer een beurt. Eerst goed geborsteld en toen geknipt en de tondeuse erover. Het ging niet helemaal zoals ik dat had bedacht, maar ik ben best tevreden over het resultaat. Morgen werk ik het nog wel een beetje bij.


zaterdag 15 maart 2014

Alweer:(

Alweer? Ja, alweer! Alweer ziek! Donderdagavond voelde ik me hondsberoerd en gisteren werd ik wakker met een onvervalste griep. In de loop van de dag voelde ik me steeds beroerder en 's nachts heb ik ook niet goed geslapen.
Alles doet me zeer en vanochtend vreesde ik grote vrezen, maar gelukkig begon ik me in de loop van de middag weer iets beter te voelen.

donderdag 13 maart 2014

Opening Rotterdam Centraal Station

Vandaag wordt het Centraal Station in Rotterdam offcieel geopend. Het was er vanochtend een drukte van belang. Er stond al een groot podium, statafels, een hele lange tafel met allemaal kop en schotels. Er werd veel gepoetst, geveegd, schoongemaakt, ramen gezeemd, ballonnen opgeblazen en weet ik al niet meer.

Er zat ook een strijkje van Codarts gezellig wat klassieke muziek te spelen. Best een idee om dat iedere dag te laten plaatsvinden. Ik vond het in ieder geval wel gezellig!

zondag 9 maart 2014

Zonnige zaterdag

Zware week
Afgelopen week ben ik (na zes weken afwezigheid) weer voor halve dagen begonnen met werken. Dat viel me vies tegen... Nu maar hopen, dat het me de komende week gemakkelijker af gaat..


Zonnige zaterdag
Na de geweldige zondag van vorige week, nu weer een geweldig zonnig weekend gehad!
Een week of zes geleden kregen we een mailtje van de fokker van Cooper, onze Australian Labradoodle, of we zin hadden in een strandwandeling met alle broertjes en zusjes van Cooper en van zijn neefjes/nichtjes die rond dezelfde periode geboren waren. In totaal 13 pups. Nou, daar hadden we wel oren naar! Even afwachten wat voor weer we zouden krijgen op 8 maart... Nou fantastisch dus!!


Cooper vond het geweldig, dat hij met zoveel broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, tantes en papa en mama mocht spelen!

Het waren er ook wel veel ;)


We hadden Cooper expres zijn Feyenoordbandana om gedaan, zodat we hem makkelijker konden herkennen. Dat hielp goed!

Op het einde van de wandeling wilden we toch nog graag een poging doen om een groepsfoto te maken. Niet alle mensen stonden erop, die bij de wandeling waren, maar wel alle Doodles. Is het geen fantastisch gezicht?


Nu nog even op de bank wat haakhuiswerk doen en dan op tijd naar bed. 

maandag 3 maart 2014

Zonnige zondag

Niet alleen door de zon
was het een zonnige zondag, ook door het bezoek:). Vandaag kwam Sis eindelijk op bezoek met Chippy (haar Labradoodle). Niet alleen Sis en ik vinden het geweldig om elkaar weer te zien, ook Chip en Cooper kunnen hun geluk niet op!

Aangezien de zon zò zalig scheen, gingen wij na de koffie/thee en taart naar de Tweede Maasvlakte. De honden raken helemaal door het dolle.


Gelukkig, doen wij het rustiger aan. Desalniettemin waait het heel hard. Dochterlief heeft zelfs haar mutsje even tevoorschijn getoverd.


Maar als je in de zon, aardig uit de wind zou kunnen zitten, dan is het zeer aangenaam toeven.


Er waren niet zoveel wandelaars, wel heel veel kitesurfers en een vader met een zoontje waar Cooper in zijn opperste enthousiasme gewoon letterlijk overheen sprong... Het kindje was enorm geschrokken. Logisch! Gelukkig was er geen schade. Toen wij het strand afliepen kwamen er nog wat crossmotoren en quads. Geweldig om te zien, maar ik was wel blij, dat de honden al aangelijnd waren!
Eenmaal thuis werd er voor de inwendige mens gezorgd en gingen we nog wat quilterigs doen. De honden waren helemaal uitgeteld:


Na het avondeten en een rondje met de hondjes toog Sis weer huiswaarts. Tja, ook aan alle leuke dingen komt een eind. Maar we hebben al weer wat nieuwe data in het vooruitzicht!

Weer aan de slag
Deze week ben ik, na zes weken ziektewet, weer gestart met halve dagen werken. Ik vond het best pittig vanochtend om mijn aandacht er bij te blijven houden. Maar dat wordt ongetwijfeld steeds beter! We gaan in ieder geval de goede kant op!