zaterdag 31 augustus 2013

Het zit er weer op!

En ook al weer even, helaas. We hebben het heel erg lekker gehad. Mooie omgeving, leuk huisje met prachtig uitzicht en mooi weer! We zijn onder andere naar Marburg geweest. Een schattig plaatsje, dat bekend is doordat de gebroeders Grimm hier gewoond hebben.


Met het mooie weer op ons terras zitten en dan een lekker rosétje erbij. Was ook niet te versmaden :)


Maar ook wandelen was erg leuk. Kleine bospaadjes, grotere bospaden, berg op en berg af en vaak ook mooie uitzichten. Natuurlijk was er ook even tijd voor een groepsfoto!


Bij thuiskomst speelde mijn kies wel erg op. Na een bezoekje aan de tandarts bleek, dat mijn kies gescheurd is en door de kaakchirurg verwijderd moest worden. Dat is afgelopen woensdag gebeurd. Bij thuiskomst moest er steeds gekoeld worden. Gelukkig is het allemaal mee gevallen, alleen jammer dat ik nu een kies moet missen...


vrijdag 2 augustus 2013

Even helemaal niets...

Woensdag Schiphol
Vanuit Turkijke hadden ze ongetwijfeld wind mee gehad, want het hele spul landde een half uurder dan gepland. Jeetje, wat is zoonlief bruin. Hij heeft het enorm naar z'n zin gehad. Nu nog een beetje vakantie vieren thuis voordat in september de school weer gaat beginnen :)


Zoonlief had voor ons alle drie een cadeautje mee genomen. Voor mij een prachtig waxinelichtjeshouder!


's Avonds met een kaarsje erin, geeft het een heel mooi resultaat!

Donderdag relaxdag
Ik heb erg weinig gedaan donderdag. Van alles een beetje en vooral mijn gemak gehouden. Zelfs nog een poosje geslapen 's middags. Nou, dat is voor mij echt uitzonderlijk, maar ik ben ook zò moe!

Vrijdag boodschappendag
Vandaag moeten er weer boodschappen gedaan worden, maar dat wordt pas vanavond denk ik zo, gezien de warmte. Ik neem ook even een blogpauze. Zoonlief bewaakt het 'fort' en wij gaan Duitsland onveilig maken!